Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3385
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кириченко, Н.М. | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-10T10:46:01Z | - |
dc.date.available | 2024-09-10T10:46:01Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Кириченко Н.М. Виробництво питного молока залежно від технологічних умов отримання та якості сировини : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Кириченко Н.М. - Київ, 2023. – 76 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3385 | - |
dc.description.abstract | Факультет тваринництва та водних біоресурсів | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | молоко-сировина | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні показники | uk_UA |
dc.subject | мікробіологічні показники | uk_UA |
dc.subject | методи дослідження | uk_UA |
dc.subject | оцінка якості | uk_UA |
dc.title | Виробництво питного молока залежно від технологічних умов отримання та якості сировини | uk_UA |
dc.type | RobotaM | uk_UA |
thesis.degree.advisor | Носевич, Д.К. | - |
thesis.degree.departament | технологій виробництва молока та м’яса | uk_UA |
thesis.degree.specialty | 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kyrychenko_Mahisterska_Vyrobnytstvo_pytnoho_moloka.pdf | 2.4 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.