Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3385
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКириченко, Н.М.-
dc.date.accessioned2024-09-10T10:46:01Z-
dc.date.available2024-09-10T10:46:01Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКириченко Н.М. Виробництво питного молока залежно від технологічних умов отримання та якості сировини : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Кириченко Н.М. - Київ, 2023. – 76 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3385-
dc.description.abstractФакультет тваринництва та водних біоресурсівuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectмолоко-сировинаuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectмікробіологічні показникиuk_UA
dc.subjectметоди дослідженняuk_UA
dc.subjectоцінка якостіuk_UA
dc.titleВиробництво питного молока залежно від технологічних умов отримання та якості сировиниuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorНосевич, Д.К.-
thesis.degree.departamentтехнологій виробництва молока та м’ясаuk_UA
thesis.degree.specialty204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kyrychenko_Mahisterska_Vyrobnytstvo_pytnoho_moloka.pdf2.4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.