Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3386
Назва: | Ресурсозберігаючі прийоми у технологічному процесі виробництва м’яса курчат-бройлерів |
Автори: | Кириєнко, О.М. |
Науковий керівник: | Прокопенко, Н.П. |
Кафедра: | технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві |
Спеціальність: | 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» |
Ключові слова: | курчата-бройлери;утримання;вирощування;годівля;переробка |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Кириєнко О.М. Ресурсозберігаючі прийоми у технологічному процесі виробництва м’яса курчат-бройлерів : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Кириєнко О.М. - Київ, 2023. – 61 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет тваринництва та водних біоресурсів |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3386 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kyryienko_Mahisterska_Resursozberihaiuchi_pryiomy.pdf | 2.11 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.