Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3395
Назва: Удосконалення промислової технології виробництва харчових яєць
Автори: Несененко, Д.В.
Науковий керівник: Сахацький, М.І.
Кафедра: біології тварин
Спеціальність: 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Ключові слова: удосконалення технології;виробництво;харчові яйця;гормони
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Несененко Д.В. Удосконалення промислової технології виробництва харчових яєць : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Несененко Д.В. - Київ, 2023. – 77 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет тваринництва та водних біоресурсів
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3395
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nesenenko_Mahisterska_Udoskonalennia_promyslovoi_tekhnolohii.pdf2.62 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.