Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3395
Назва: | Удосконалення промислової технології виробництва харчових яєць |
Автори: | Несененко, Д.В. |
Науковий керівник: | Сахацький, М.І. |
Кафедра: | біології тварин |
Спеціальність: | 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» |
Ключові слова: | удосконалення технології;виробництво;харчові яйця;гормони |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Несененко Д.В. Удосконалення промислової технології виробництва харчових яєць : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Несененко Д.В. - Київ, 2023. – 77 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет тваринництва та водних біоресурсів |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3395 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nesenenko_Mahisterska_Udoskonalennia_promyslovoi_tekhnolohii.pdf | 2.62 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.