Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3401
Назва: Оцінювання продуктивності овець асканійської м'ясо-вовнової породи з кросбредною вовною
Автори: Питель, М.Р.
Науковий керівник: Богданова, Н.В.
Кафедра: технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві
Спеціальність: 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Ключові слова: вівці;жива маса;вовна;тонина;довжина;продукція
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Питель М.Р. Оцінювання продуктивності овець асканійської м'ясо-вовнової породи з кросбредною вовною : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Питель М.Р. - Київ, 2023. – 55 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет тваринництва та водних біоресурсів
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3401
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pytel_Mahisterska_Otsiniuvannia_produktyvnosti_ovets.pdf1.88 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.