Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3412
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтручков, О.П.-
dc.date.accessioned2024-09-12T07:03:19Z-
dc.date.available2024-09-12T07:03:19Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСтручков О.П. Оцінка швидкості пристосованості корів до систем добровільного доїння : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Стручков О.П. - Київ, 2023. – 58 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3412-
dc.description.abstractФакультет тваринництва та водних біоресурсівuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкоровиuk_UA
dc.subjectдоїнняuk_UA
dc.subjectсистема добровільного доїнняuk_UA
dc.titleОцінка швидкості пристосованості корів до систем добровільного доїнняuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorРубан, С.Ю.-
thesis.degree.departamentгенетики, розведення та біотехнології тваринuk_UA
thesis.degree.specialty204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Struchkov_Mahisterska_Otsinka_shvydkosti_prystosovanosti.pdf1.69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.