Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/353
Назва: | Економічна ефективність діяльності підприємства ТОВ «Савин Продукт» та шляхи її підвищення |
Автори: | Чічкіна, Т.С. |
Ключові слова: | м'ясопереробне підприємство;виробництво м'ясних продуктів;економічна ефективність;рентабельність;прибуток |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Чічкіна Т.С. Економічна ефективність діяльності підприємства ТОВ «Савин Продукт» та шляхи її підвищення : дипломна робота ... магістра : 051 «Економіка» / Чічкіна Т.С. - Київ, 2021. - 69 с. |
Короткий огляд (реферат): | Економічний факультет |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/353 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Економіка підприємства" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Chichkina_T_S_2021_m.pdf | 7.43 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.