Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/353
Назва: Економічна ефективність діяльності підприємства ТОВ «Савин Продукт» та шляхи її підвищення
Автори: Чічкіна, Т.С.
Ключові слова: м'ясопереробне підприємство;виробництво м'ясних продуктів;економічна ефективність;рентабельність;прибуток
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Чічкіна Т.С. Економічна ефективність діяльності підприємства ТОВ «Савин Продукт» та шляхи її підвищення : дипломна робота ... магістра : 051 «Економіка» / Чічкіна Т.С. - Київ, 2021. - 69 с.
Короткий огляд (реферат): Економічний факультет
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/353
Розташовується у зібраннях:ОПП "Економіка підприємства" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Chichkina_T_S_2021_m.pdf7.43 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.