Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/900
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛитвиненко, Г.О.-
dc.date.accessioned2022-09-12T10:21:24Z-
dc.date.available2022-09-12T10:21:24Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЛитвиненко Г.О. Дослідження придатності коренеплодів моркви різних сортів до зберігання та переробки : дипломна робота ... магістра : 201 «Агрономія» / Литвиненко Г.О. - Київ, 2021. – 77 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/900-
dc.description.abstractФакультет агробіологічнийuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectморкваuk_UA
dc.subjectкоренеплідuk_UA
dc.subjectгібридuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбіохімічні показникиuk_UA
dc.subjectдегустаціяuk_UA
dc.titleДослідження придатності коренеплодів моркви різних сортів до зберігання та переробкиuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorЗавадська, О.В.-
thesis.degree.departamentтехнології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесикаuk_UA
thesis.degree.specialty201 «Агрономія»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Агрономія" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lutvunenko_G_2021_m.pdf2.81 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.