Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1012
Назва: Удосконалення технології варених ковбасних виробів з додаванням нетрадиційної сировини
Автори: Чава, К.П.
Науковий керівник: Голембовська, Н.В.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: кальмар;креветки;варені ковбасні вироби;фізико-хімічні показники та сосиски
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Чава К.П. Удосконалення технології варених ковбасних виробів з додаванням нетрадиційної сировини : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Чава К.П. - Київ, 2021. – 97 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1012
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Chava_K_2021_m.pdf6.98 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.