Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1013
Назва: Удосконалення технології варених ковбасних виробів з додаванням нетрадиційної сировини
Автори: Колесник, Н.В.
Науковий керівник: Голембовська, Н.В.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: мідії;рослинна сировина;варені ковбасні вироби;фізико-хімічні показники та органолептична оцінка
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Колесник Н.В. Удосконалення технології варених ковбасних виробів з додаванням нетрадиційної сировини : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Колесник Н.В. - Київ, 2021. – 82 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1013
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kolesnyk_N_2021_m.pdf2.89 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.