Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1017
Назва: | Удосконалення технології рибних зразів |
Автори: | Рогожина, А.С. |
Науковий керівник: | Слободянюк, Н.М. Іванюта, А.О. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | рибні зрази;напівфабрикати;технологія;показники якості |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Рогожина А.С. Удосконалення технології рибних зразів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Рогожина А.С. - Київ, 2021. – 85 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1017 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rohozhyna_A_2021_m.pdf | 3.17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.