Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1017
Назва: Удосконалення технології рибних зразів
Автори: Рогожина, А.С.
Науковий керівник: Слободянюк, Н.М.
Іванюта, А.О.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: рибні зрази;напівфабрикати;технологія;показники якості
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Рогожина А.С. Удосконалення технології рибних зразів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Рогожина А.С. - Київ, 2021. – 85 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1017
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rohozhyna_A_2021_m.pdf3.17 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.