Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1021
Назва: | Удосконалення технології сирокопчених ковбас |
Автори: | Азаман, М.Я. |
Науковий керівник: | Слободянюк, Н.М. Сніжко, О.О. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | технології виробництва;сирокопчені ковбаси |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Азаман М.Я. Удосконалення технології сирокопчених ковбас : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Азаман М.Я. - Київ, 2021. – 156 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1021 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Azman_M_2021_m.pdf | 5.95 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.