Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1022
Назва: Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини
Автори: Бобровська, М.Ю.
Науковий керівник: Баль-Прилипко, Л.В.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: варені ковбаси;нетрадиційна сировина;борошно спельти;цінність грибів та ікри;вдосконалення;технологія;інноваційні вироби
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Бобровська М.Ю. Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Бобровська М.Ю. - Київ, 2021. – 127 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1022
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bobrovska_M_2021_m.pdf4.38 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.