Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1022
Назва: | Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини |
Автори: | Бобровська, М.Ю. |
Науковий керівник: | Баль-Прилипко, Л.В. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | варені ковбаси;нетрадиційна сировина;борошно спельти;цінність грибів та ікри;вдосконалення;технологія;інноваційні вироби |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Бобровська М.Ю. Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням нетрадиційної сировини : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Бобровська М.Ю. - Київ, 2021. – 127 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1022 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bobrovska_M_2021_m.pdf | 4.38 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.