Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1025
Назва: Дослідження ефективності використання ягід годжі у технології січених напівфабрикатах
Автори: Дидюк, Т.Р.
Науковий керівник: Слободянюк, Н.М.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: січені напівфабрикати;ягоди годжі;технологія;показники якості;котлетні маси;охорона праці
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Дидюк Т.Р. Дослідження ефективності використання ягід годжі у технології січених напівфабрикатах : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Дидюк Т.Р. - Київ, 2021. – 97 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1025
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dydiuk_T_2021_m.pdf3.3 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.