Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1027
Назва: | Удосконалення технології реструктурованих шинкових виробів |
Автори: | Гурський, О.В. |
Науковий керівник: | Крижова, Ю.П. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | реструкторовані шинкові вироби;плазма крові;казеїнат натрію;яловичина;показники якості |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Гурський О.В. Удосконалення технології реструктурованих шинкових виробів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Гурський О.В. - Київ, 2021. – 106 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1027 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Hurskyi_O_2021_m.pdf | 3.68 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.