Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1028
Назва: Дослідження ефективності використання безглютенової сировини у технології січених напівфабрикатів у тістовій оболонці
Автори: Ігнатюк, Н.І.
Науковий керівник: Очколяс, О.М.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: рослинна сировинна;функціональні харчові продукти;безглютенова сировина;борошно;амарант;рис;м’ясні напівфабрикати
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Ігнатюк Н.І. Дослідження ефективності використання безглютенової сировини у технології січених напівфабрикатів у тістовій оболонці : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Ігнатюк Н.І. - Київ, 2021. – 73 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1028
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ihnatiuk_N_2021_m.pdf2.53 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.