Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1028
Назва: | Дослідження ефективності використання безглютенової сировини у технології січених напівфабрикатів у тістовій оболонці |
Автори: | Ігнатюк, Н.І. |
Науковий керівник: | Очколяс, О.М. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | рослинна сировинна;функціональні харчові продукти;безглютенова сировина;борошно;амарант;рис;м’ясні напівфабрикати |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Ігнатюк Н.І. Дослідження ефективності використання безглютенової сировини у технології січених напівфабрикатів у тістовій оболонці : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Ігнатюк Н.І. - Київ, 2021. – 73 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1028 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ihnatiuk_N_2021_m.pdf | 2.53 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.