Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1030
Назва: | Удосконалення технології ковбасних виробів для дієтичного харчування |
Автори: | Москаленко, І.В. |
Науковий керівник: | Крижова, Ю.П. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | sous-vide технологія;сосиски;дієтичне харчування;олія;висівки;м’ясо кроля;індиче м’ясо |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Москаленко І.В. Удосконалення технології ковбасних виробів для дієтичного харчування : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Москаленко І.В. - Київ, 2021. – 118 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1030 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Moskalenko_I_2021_m.pdf | 4.13 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.