Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1033
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАнтонів, А.Д.-
dc.date.accessioned2022-09-21T09:19:01Z-
dc.date.available2022-09-21T09:19:01Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationАнтонів А.Д. Розроблення процедури верифікації НАССР в умовах ТОВ «Сільпо-Фуд» : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Антонів А.Д. - Київ, 2021. – 129 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1033-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectаналіз небезпечних факторівuk_UA
dc.subjectбезпечність харчових продуктівuk_UA
dc.subjectконтрольна точкаuk_UA
dc.subjectкоригуюча діяuk_UA
dc.subjectзаклади громадського харчуванняuk_UA
dc.subjectмережа магазинівuk_UA
dc.titleРозроблення процедури верифікації НАССР в умовах ТОВ «Сільпо-Фуд»uk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorСамойліченко, О.В.-
thesis.degree.departamentстандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукціїuk_UA
thesis.degree.specialty152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Antonav_A_2021_m.pdf3.96 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.