Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1036
Назва: Розроблення системи управління безпекою та гігієною праці в умовах підприємства ТОВ «Перший столичний хлібозавод»
Автори: Фесенко, В.В.
Науковий керівник: Самойліченко, О.В.
Кафедра: стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції
Спеціальність: 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»
Ключові слова: охорона праці;система управління охороною праці;ризики
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Фесенко В.В. Розроблення системи управління безпекою та гігієною праці в умовах підприємства ТОВ «Перший столичний хлібозавод» : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Фесенко В.В. - Київ, 2021. – 63 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1036
Розташовується у зібраннях:ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Fesenko_V_2021_m.pdf1.9 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.