Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1036
Назва: | Розроблення системи управління безпекою та гігієною праці в умовах підприємства ТОВ «Перший столичний хлібозавод» |
Автори: | Фесенко, В.В. |
Науковий керівник: | Самойліченко, О.В. |
Кафедра: | стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції |
Спеціальність: | 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» |
Ключові слова: | охорона праці;система управління охороною праці;ризики |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Фесенко В.В. Розроблення системи управління безпекою та гігієною праці в умовах підприємства ТОВ «Перший столичний хлібозавод» : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Фесенко В.В. - Київ, 2021. – 63 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1036 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Fesenko_V_2021_m.pdf | 1.9 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.