Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1116
Назва: Оптимізація технології виробництва продукції свинарства
Автори: Дигодюк, В.П.
Науковий керівник: Грищенко, С.М.
Кафедра: технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві
Спеціальність: 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Ключові слова: оптимізація;свинарство;технологія виробництва продукції свинарства
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Дигодюк В.П. Оптимізація технології виробництва продукції свинарства : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Дигодюк В.П. - Київ, 2021. – 56 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет тваринництва та водних біоресурсів
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1116
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dyhodiuk_V_2021_m.pdf1.71 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.