Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1125
Назва: Розвиток мікроорганізмів на якість яловичих стейків та тривалість їх дозрівання
Автори: Ірклієнко, Н.П.
Науковий керівник: Осадча, Ю.В.
Кафедра: біології тварин
Спеціальність: 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Ключові слова: розвиток мікроорганізмів;якість яловичих стейків
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Ірклієнко Н.П. Розвиток мікроорганізмів на якість яловичих стейків та тривалість їх дозрівання : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Ірклієнко Н.П. - Київ, 2021. – 63 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет тваринництва та водних біоресурсів
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1125
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Irkliienko_N_2021_m.pdf2.19 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.