Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1125
Назва: | Розвиток мікроорганізмів на якість яловичих стейків та тривалість їх дозрівання |
Автори: | Ірклієнко, Н.П. |
Науковий керівник: | Осадча, Ю.В. |
Кафедра: | біології тварин |
Спеціальність: | 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» |
Ключові слова: | розвиток мікроорганізмів;якість яловичих стейків |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Ірклієнко Н.П. Розвиток мікроорганізмів на якість яловичих стейків та тривалість їх дозрівання : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Ірклієнко Н.П. - Київ, 2021. – 63 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет тваринництва та водних біоресурсів |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1125 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Irkliienko_N_2021_m.pdf | 2.19 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.