Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1131
Назва: Розвиток мікроорганізмів за сухої витримки преміальних стейків з яловичини
Автори: Христюк, П.П.
Науковий керівник: Осадча, Ю.В.
Кафедра: біології тварин
Спеціальність: 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Ключові слова: розвиток мікроорганізмів;сухаї витримка;преміальні стейки з яловичини
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Христюк П.П. Розвиток мікроорганізмів за сухої витримки преміальних стейків з яловичини : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Христюк П.П. - Київ, 2021. – 58 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет тваринництва та водних біоресурсів
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1131
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Khrystiuk_P_2021_m.pdf1.92 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.