Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1141
Назва: | Удосконалення технології виробництва м’яса курчат-бройлерів |
Автори: | Куць, Д.М. |
Науковий керівник: | Базиволяк, С.М. |
Кафедра: | технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві |
Спеціальність: | 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» |
Ключові слова: | удосконалення;технології виробництва м’яса курчат-бройлерів |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Куць Д.М. Удосконалення технології виробництва м’яса курчат-бройлерів : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Куць Д.М. - Київ, 2021. – 64 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет тваринництва та водних біоресурсів |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1141 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kutz_D_2021_m.pdf | 2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.