Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1184
Назва: Тривалість продуктивного використання корів української чорно-рябої молочної породи
Автори: Солов’ян, В.А.
Науковий керівник: Антонюк, Т.А.
Кафедра: технологій виробництва молока та м’яса
Спеціальність: 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Ключові слова: корови української чорно-рябої молочної породи;тривалість продуктивного використання
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Солов’ян В.А. Тривалість продуктивного використання корів української чорно-рябої молочної породи : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Солов’ян В.А. - Київ, 2021. – 59 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет тваринництва та водних біоресурсів
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1184
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Solovian_V_20211_m.pdf1.8 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.