Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1198
Назва: | Продуктивність і біологічні особливості перепелів різних порід |
Автори: | Жиговець, М.В. |
Науковий керівник: | Сичов, М.Ю. |
Кафедра: | годівлі тварин і технології кормів ім. П.Д. Пшеничного |
Спеціальність: | 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» |
Ключові слова: | перепели;жива маса;проміри;забійні якості;економічна ефективність |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Жиговець М.В. Продуктивність і біологічні особливості перепелів різних порід : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Жиговець М.В. - Київ, 2021. – 64 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет тваринництва та водних біоресурсів |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1198 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zhyhovets_M_2021_m.pdf | 1.88 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.