Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1198
Назва: Продуктивність і біологічні особливості перепелів різних порід
Автори: Жиговець, М.В.
Науковий керівник: Сичов, М.Ю.
Кафедра: годівлі тварин і технології кормів ім. П.Д. Пшеничного
Спеціальність: 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Ключові слова: перепели;жива маса;проміри;забійні якості;економічна ефективність
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Жиговець М.В. Продуктивність і біологічні особливості перепелів різних порід : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Жиговець М.В. - Київ, 2021. – 64 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет тваринництва та водних біоресурсів
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1198
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zhyhovets_M_2021_m.pdf1.88 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.