Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1322
Назва: Винний туризм як інструмент підвищення конкурентоспроможності України
Автори: Степанська, В.П.
Науковий керівник: Ковтун, О.А.
Кафедра: адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності
Спеціальність: 073 «Менеджмент»
Ключові слова: вино;винний туризм;конкурентоспроможність
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Степанська В.П. Винний туризм як інструмент підвищення конкурентоспроможності України : дипломна робота ... магістра : 073 «Менеджмент» / Степанська В.П. - Київ, 2021. – 86 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет аграрного менеджменту
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1322
Розташовується у зібраннях:ОПП "Адміністративний менеджмент" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Stepanska_V_2021_m.pdf3.08 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.