Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1322
Назва: | Винний туризм як інструмент підвищення конкурентоспроможності України |
Автори: | Степанська, В.П. |
Науковий керівник: | Ковтун, О.А. |
Кафедра: | адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності |
Спеціальність: | 073 «Менеджмент» |
Ключові слова: | вино;винний туризм;конкурентоспроможність |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Степанська В.П. Винний туризм як інструмент підвищення конкурентоспроможності України : дипломна робота ... магістра : 073 «Менеджмент» / Степанська В.П. - Київ, 2021. – 86 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет аграрного менеджменту |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1322 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Адміністративний менеджмент" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Stepanska_V_2021_m.pdf | 3.08 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.