Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1593
Назва: | Ефективність виробництва хлібобулочних виробів і обґрунтування напрямів її підвищення |
Автори: | Попченко, Н.А. |
Науковий керівник: | Мірзоєва, Т.В. |
Кафедра: | економіки |
Спеціальність: | 051 «Економіка» |
Ключові слова: | економічна ефективність;підвищення ефективності;хлібопекарська галузь;хліб;рентабельність;конкурентоспроможність |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Попченко Н.А. Ефективність виробництва хлібобулочних виробів і обґрунтування напрямів її підвищення : дипломна робота ... магістра : 051 «Економіка» / Попченко Н.А. - Київ, 2022. – 74 с. |
Короткий огляд (реферат): | Економічний факультет |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1593 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Економіка підприємства" 2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Popchenko_Мahisterska_Efektyvnist_vyrobnytstva.pdf | 2.8 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.