Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1593
Назва: Ефективність виробництва хлібобулочних виробів і обґрунтування напрямів її підвищення
Автори: Попченко, Н.А.
Науковий керівник: Мірзоєва, Т.В.
Кафедра: економіки
Спеціальність: 051 «Економіка»
Ключові слова: економічна ефективність;підвищення ефективності;хлібопекарська галузь;хліб;рентабельність;конкурентоспроможність
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Попченко Н.А. Ефективність виробництва хлібобулочних виробів і обґрунтування напрямів її підвищення : дипломна робота ... магістра : 051 «Економіка» / Попченко Н.А. - Київ, 2022. – 74 с.
Короткий огляд (реферат): Економічний факультет
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1593
Розташовується у зібраннях:ОПП "Економіка підприємства" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Popchenko_Мahisterska_Efektyvnist_vyrobnytstva.pdf2.8 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.