Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1784
Назва: Розробка технології зефіру без додавання цукру та з підвищеним вмістом білку
Автори: Чижевська, В.Р.
Науковий керівник: Очколяс, О.М.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: альбумін;натуральні підсолоджувачі;агар-агар;технологічна схема;температура;без цукру;для діабетиків;для схуднення
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Чижевська В.Р. Розробка технології зефіру без додавання цукру та з підвищеним вмістом білку : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Чижевська В.Р. - Київ, 2022. - 56 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1784
Розташовується у зібраннях:ОНП "Нутриціологія" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Chyzhevska_V_2022_Rozrobka_tekhnolohii_zefiru.pdf1.8 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.