Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1790
Назва: Розробка технології рибного продукту для дітей шкільного віку
Автори: Мурована, О.І.
Науковий керівник: Очколяс, О.М.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: пудинг;хек;судак;рослинні добавки;нетрадиційна сировина;показники якості;термін зберігання
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Мурована О.І. Розробка технології рибного продукту для дітей шкільного віку : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Мурована О.І. - Київ, 2022. - 83 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1790
Розташовується у зібраннях:ОНП "Нутриціологія" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Murovana_O_2022_Rozrobka_tekhnolohii_rybnoho.pdf5.99 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.