Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1791
Назва: | Дослідження ефективності використання скорцонери у технології молочних йогуртів |
Автори: | Мусієнко, К.В. |
Науковий керівник: | Очколяс, О.М. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | дослідження;ефективність використання;скорцонера;технологія молочних йогуртів |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Мусієнко К.В. Дослідження ефективності використання скорцонери у технології молочних йогуртів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Мусієнко К.В. - Київ, 2022. - 65 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1791 |
Розташовується у зібраннях: | ОНП "Нутриціологія" 2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Musiienko_K_2022_Doslidzhennia_efektyvnosti.pdf | 1.97 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.