Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1793
Назва: Дослідження показників якості прополісу та ефективності його використання у технології ковбасних виробів
Автори: Сухенко, Є.В.
Науковий керівник: Штонда, О.А.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: дослідження;показники якості;прополіс;ефективність;технологія ковбасних виробів
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Сухенко Є.В. Дослідження показників якості прополісу та ефективності його використання у технології ковбасних виробів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Сухенко Є.В. - Київ, 2022. - 82 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1793
Розташовується у зібраннях:ОНП "Нутриціологія" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sukhenko_Ie_2022_Doslidzhennia_pokaznykiv.pdf2.69 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.