Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1793
Назва: | Дослідження показників якості прополісу та ефективності його використання у технології ковбасних виробів |
Автори: | Сухенко, Є.В. |
Науковий керівник: | Штонда, О.А. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | дослідження;показники якості;прополіс;ефективність;технологія ковбасних виробів |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Сухенко Є.В. Дослідження показників якості прополісу та ефективності його використання у технології ковбасних виробів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Сухенко Є.В. - Київ, 2022. - 82 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1793 |
Розташовується у зібраннях: | ОНП "Нутриціологія" 2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sukhenko_Ie_2022_Doslidzhennia_pokaznykiv.pdf | 2.69 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.