Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2066
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВишневський, М.І.-
dc.date.accessioned2023-09-12T06:28:26Z-
dc.date.available2023-09-12T06:28:26Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationВишневський М.І. Розроблення технології рибного борошна на основі рибної луски : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Вишневський М.І. - Київ, 2022. - 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2066-
dc.description.abstractФакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПКuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectрибна лускаuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.subjectсардинаuk_UA
dc.subjectсардинеллаuk_UA
dc.subjectорганолептична оцінкаuk_UA
dc.subjectкормове рибне борошноuk_UA
dc.titleРозроблення технології рибного борошна на основі рибної лускиuk_UA
dc.typeRobotaMuk_UA
thesis.degree.advisorГолембовська, Н.В.-
thesis.degree.departamentтехнології м’ясних, рибних і морепродуктівuk_UA
thesis.degree.specialty181 «Харчові технології»uk_UA
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vyshnevskyi_M_Мahisterska_Rozroblennia_tekhnolohii_rybnoho.pdf2.39 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.