Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2268
Назва: Розроблення технологій харчових продуктів з використанням гарячої ферментації
Автори: Фасій, Б.М.
Науковий керівник: Тищенко, Л.М.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: розроблення технологій;технології харчових продуктів;гаряча ферментація
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Фасій Б.М. Розроблення технологій харчових продуктів з використанням гарячої ферментації : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Фасій Б.М. - Київ, 2023. – 66 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2268
Розташовується у зібраннях:ОНП "Нутриціологія" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Fasii_Мahisterska_Rozroblennia_tekhnolohii.pdf1.85 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.