Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2271
Назва: Розробка технології функціональних харчових продуктів на основі топінамбуру
Автори: Харченко, В.І.
Науковий керівник: Мартинчук, О.
Слободянюк, Н.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: технологія;хлібобулочні вироби;рослинна сировина;борошно топінамбура;функціональний продукт;органолептичні показники;мікробіологічні показники;фізико-хімічні показники
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Харченко В.І. Розробка технології функціональних харчових продуктів на основі топінамбуру : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Харченко В.І. - Київ, 2023. – 67 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2271
Розташовується у зібраннях:ОНП "Нутриціологія" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kharchenko_Мahisterska_Rozrobka_tekhnolohii.pdf2.16 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.