Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2271
Назва: | Розробка технології функціональних харчових продуктів на основі топінамбуру |
Автори: | Харченко, В.І. |
Науковий керівник: | Мартинчук, О. Слободянюк, Н. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | технологія;хлібобулочні вироби;рослинна сировина;борошно топінамбура;функціональний продукт;органолептичні показники;мікробіологічні показники;фізико-хімічні показники |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Харченко В.І. Розробка технології функціональних харчових продуктів на основі топінамбуру : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Харченко В.І. - Київ, 2023. – 67 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2271 |
Розташовується у зібраннях: | ОНП "Нутриціологія" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kharchenko_Мahisterska_Rozrobka_tekhnolohii.pdf | 2.16 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.