Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2273
Назва: | Наукове обґрунтування методів проектування продуктів і раціонів персоналізованого харчування |
Автори: | Линок, Т.В. |
Науковий керівник: | Корнієнко, В. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | раціони;персоналізоване харчування;хлібобулочні вироби;проектування;оцінка якості |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Линок Т.В. Наукове обґрунтування методів проектування продуктів і раціонів персоналізованого харчування : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Линок Т.В. - Київ, 2023. – 64 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2273 |
Розташовується у зібраннях: | ОНП "Нутриціологія" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Lynok_Мahisterska_Naukove_obgruntuvannia_metodiv.pdf | 2.13 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.