Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2273
Назва: Наукове обґрунтування методів проектування продуктів і раціонів персоналізованого харчування
Автори: Линок, Т.В.
Науковий керівник: Корнієнко, В.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: раціони;персоналізоване харчування;хлібобулочні вироби;проектування;оцінка якості
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Линок Т.В. Наукове обґрунтування методів проектування продуктів і раціонів персоналізованого харчування : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Линок Т.В. - Київ, 2023. – 64 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2273
Розташовується у зібраннях:ОНП "Нутриціологія" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lynok_Мahisterska_Naukove_obgruntuvannia_metodiv.pdf2.13 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.