Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2274
Назва: Наукове обґрунтування розробки раціонів харчування людей, що працюють на об’єктах з радіоактивними забрудненнями та джерелами іонізуючого випромінювання
Автори: Медведкіна, О.О.
Науковий керівник: Крижова, Ю.П.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: іонізуюче випромінювання;раціон;харчування;профілактика;радіопротектори
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Медведкіна О.О. Наукове обґрунтування розробки раціонів харчування людей, що працюють на об’єктах з радіоактивними забрудненнями та джерелами іонізуючого випромінювання : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Медведкіна О.О. - Київ, 2023. – 90 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2274
Розташовується у зібраннях:ОНП "Нутриціологія" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Medvedkina_Мahisterska_Naukove_obgruntuvannia.pdf2.6 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.