Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2277
Назва: Розробка технології функціональних харчових продуктів на основі топінамбура
Автори: Савчук, Д.С.
Науковий керівник: Швець, О.
Слободянюк, Н.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: м’ясо;сардельки;інулін;борошно топінамбура;технологія;показники якості
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Савчук Д.С. Розробка технології функціональних харчових продуктів на основі топінамбура : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Савчук Д.С. - Київ, 2023. – 100 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2277
Розташовується у зібраннях:ОНП "Нутриціологія" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Savchuk_Мahisterska_Rozrobka_tekhnolohii_funktsionalnykh.pdf3.26 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.