Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2367
Назва: | Порівняльний аналіз продуктивності курей різних кросів за промислової технології |
Автори: | Биков, А.І. |
Науковий керівник: | Прокопенко, Н.П. |
Кафедра: | технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві |
Спеціальність: | 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» |
Ключові слова: | кури;крос;харчові яйця;технологія;промислове стадо |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Биков А.І. Порівняльний аналіз продуктивності курей різних кросів за промислової технології : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Биков А.І. - Київ, 2023. – 75 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет тваринництва та водних біоресурсів |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2367 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bykov_Mahisterska_Porivnialnyi_analiz_produktyvnosti.pdf | 2.56 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.