Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2367
Назва: Порівняльний аналіз продуктивності курей різних кросів за промислової технології
Автори: Биков, А.І.
Науковий керівник: Прокопенко, Н.П.
Кафедра: технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві
Спеціальність: 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Ключові слова: кури;крос;харчові яйця;технологія;промислове стадо
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Биков А.І. Порівняльний аналіз продуктивності курей різних кросів за промислової технології : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Биков А.І. - Київ, 2023. – 75 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет тваринництва та водних біоресурсів
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2367
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bykov_Mahisterska_Porivnialnyi_analiz_produktyvnosti.pdf2.56 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.