Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
IRTHNUBiP Institutional Repository of Theses NUBiP
Кваліфікаційні роботи магістрів
ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" : [51]
Головна сторінка фонду
Перегляд статистики
Перегляд
Зібрання цього фонду
ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2021
[12]
ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2022
[16]
ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023
[23]
ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2024
[0]
Перегляд
Автор
1
Гмирянський, Р.В.
1
Голубокий, Т.С.
1
Гребеневич, Т.В.
1
Гриб, А.
1
Гудименко, М.
1
Гурський, О.В.
1
Джафаров, Р.Ф.
1
Дидюк, Т.Р.
1
Добровінський, А.О.
1
Коваленко, А.
.
< попередня
далі >
Тема
16
технологія
9
дослідження
9
показники якості
9
рецептура
9
січені напівфабрикати
5
напівфабрикати
4
варені ковбаси
4
рослинна сировина
4
сирокопчені ковбаси
4
технології
.
далі >
за датою випуску
23
2023
16
2022
12
2021
Has File(s)
51
true