Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2690
Назва: | Удосконалення технології рибних січених напівфабрикатів (котлет) |
Автори: | Філоненко, М.І. |
Науковий керівник: | Савченко, О. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | риба;короп;напівфабрикати;рослинна ировина;технологія;рецептура;розрахунки економічної ефективності |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Філоненко М.І. Удосконалення технології рибних січених напівфабрикатів (котлет) : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Філоненко М.І. - Київ, 2023. – 85 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2690 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Filonenko_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_rybnykh.pdf | 2.64 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.