Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2691
Назва: Удосконалення технології січених напівфабрикатів
Автори: Гаркавенко, В.А.
Науковий керівник: Голембовська, Н.В.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: короп;кларієвий сом;клітковина насіння конопель;рибнi кoтлети;нaпiвфaбрикaти;технoлoгiя
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Гаркавенко В.А. Удосконалення технології січених напівфабрикатів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Гаркавенко В.А. - Київ, 2023. – 81 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2691
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Harkavenko_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii _sichenykh.pdf2.85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.