Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2692
Назва: | Удосконалення технології кулінарної продукції гарячого копчення |
Автори: | Харченко, А.С. |
Науковий керівник: | Іванюта, А.О. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | технологія гарячого копчення;скумбрія;рибні рулети;показники якості |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Харченко А.С. Удосконалення технології кулінарної продукції гарячого копчення : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Харченко А.С. - Київ, 2023. – 76 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2692 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kharchenko_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_kulinarnoi.pdf | 2.36 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.