Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2694
Назва: Удосконалення технології швидкозаморожених напівфабрикатів із стерляді
Автори: Козаков, Ю.В.
Науковий керівник: Лебська, Т.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: стерлядь;фукуc;лaмiнaрiя;рибнi кoтлети;швидкoзaмoрoженi нaпiвфaбрикaти;технoлoгiя вирoбництвa;хoлoдильне зберiгaння
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Козаков Ю.В. Удосконалення технології швидкозаморожених напівфабрикатів із стерляді : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Козаков Ю.В. - Київ, 2023. – 75 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2694
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kozakov_Iu_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_shvydkozamorozhenykh.pdf2.69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.