Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2697
Назва: | Розробка рецептури м'ясних хлібів на основі фаршу прісноводної риби |
Автори: | Макаров, О.Р. |
Науковий керівник: | Голембовська, Н.В. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | м’ясний хліб;прісноводна риба;розробка рецептури;маслини;броколі;органолептична оцінка |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Макаров О.Р. Розробка рецептури м'ясних хлібів на основі фаршу прісноводної риби : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Макаров О.Р. - Київ, 2023. – 74 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2697 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Makarov_Mahisterska_Rozrobka_retseptury.pdf | 2.63 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.