Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2699
Назва: Удосконалення технології пастоподібних продуктів на основі прісноводної сировини
Автори: Омельчук, П.М.
Науковий керівник: Менчинська, А.А.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: паста;ікра;технологічний процес;виробництво;харчові продукти;рецептури
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Омельчук П.М. Удосконалення технології пастоподібних продуктів на основі прісноводної сировини : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Омельчук П.М. - Київ, 2023. – 89 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2699
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Omelchuk_P_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_pastopodibnykh.pdf3.06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.