Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2703
Назва: | Удосконалення технології фаршевих продуктів із прісноводної риби |
Автори: | Роєнко, Т.М. |
Науковий керівник: | Голембовська, Н.В. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | рибні зрази;прісноводна риба;напівфабрикати;технологія;показники якості |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Роєнко Т.М. Удосконалення технології фаршевих продуктів із прісноводної риби : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Роєнко Т.М. - Київ, 2023. – 82 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2703 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Roienko_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_farshevykh.pdf | 2.8 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.