Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2707
Назва: Удосконалення технології рибних кулінарних виробів в тістовій оболонці
Автори: Сидоров, В.А.
Науковий керівник: Слободянюк, Н.М.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: хінкалі;риба білий амур;рослина сировина;технологічний процес;виробництво;харчові продукти;показники якості;рецептури
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Сидоров В.А. Удосконалення технології рибних кулінарних виробів в тістовій оболонці : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Сидоров В.А. - Київ, 2023. – 91 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2707
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sydorov_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_rybnykh.pdf2.98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.