Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2708
Назва: Розробка технології рибних чіпсів з прісноводних видів риб
Автори: Тюрменко, Я.М.
Науковий керівник: Лебська, Т.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: харчові концентрати;чіпси;товстолобик;кріп;морська капуста
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Тюрменко Я.М. Розробка технології рибних чіпсів з прісноводних видів риб : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Тюрменко Я.М. - Київ, 2023. – 78 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2708
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tiurmenko_Mahisterska_Rozrobka_tekhnolohii_rybnykh.pdf2.57 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.