Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2709
Назва: | Застосування мoлюcків тa пpянo-apoмaтичнoї cиpoвини в технології пресервів |
Автори: | Толочко, М.К. |
Науковий керівник: | Лебська, Т. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | пpecepви;мідії |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Толочко М.К. Застосування мoлюcків тa пpянo-apoмaтичнoї cиpoвини в технології пресервів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Толочко М.К. - Київ, 2023. – 80 с. |
Короткий огляд (реферат): | пpянo-apoмaтичні кopeнeплoди |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2709 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tolochko_Mahisterska_Zastosuvannia_moliuckiv.pdf | 2.6 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.