Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2709
Назва: Застосування мoлюcків тa пpянo-apoмaтичнoї cиpoвини в технології пресервів
Автори: Толочко, М.К.
Науковий керівник: Лебська, Т.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: пpecepви;мідії
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Толочко М.К. Застосування мoлюcків тa пpянo-apoмaтичнoї cиpoвини в технології пресервів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Толочко М.К. - Київ, 2023. – 80 с.
Короткий огляд (реферат): пpянo-apoмaтичні кopeнeплoди
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2709
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tolochko_Mahisterska_Zastosuvannia_moliuckiv.pdf2.6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.