Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2710
Назва: Удосконалення технології пресервів з молок лососевих
Автори: Тигранян, А.Р.
Науковий керівник: Іванюта, А.О.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: технологія;пресерви;соління;ферменти;показники якості
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Тигранян А.Р. Удосконалення технології пресервів з молок лососевих : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Тигранян А.Р. - Київ, 2023. – 80 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2710
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tyharanian_A_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_preserviv.pdf2.55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.