Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2711
Назва: Удосконалення рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром
Автори: Тигранян, В.Р.
Науковий керівник: Пилипчук, О.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: рибна сировина;здорове хaрчувaння;термічна обробка;тeхнологiя виготовлeння;рослинна сировина;борошно топінамбура
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Тигранян В.Р. Удосконалення рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Тигранян В.Р. - Київ, 2023. – 73 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2711
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tyharanian_V_Mahisterska_Udoskonalennia_rybnykh_sichenykh.pdf2.45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.